Brief

Corporate office move to a new HQ in Dundrum.  This project focused on the fit-out of an existing building within Dundrum Town Centre and was to be ready to welcome staff in just 2 months.

Response

The scope included:

  • Office fit-out
  • Installation of comms room
  • Staff canteen
  • Alternations to building services installations including mechanical, electrical and security systems
  • Meeting rooms

Familiar with the requirements for the fit-out and the design of the subject property, Lafferty worked closely with the QS and M&E Engineers to deliver on this fit-out to tight time constraints.

Lafferty’s BIM capabilities were used throughout the process to inform the design, enable visualizations and assist scheduling, all of which facilitated prompt decision making in respect of finish selection, furniture layouts etc.

The project was delivered within programme and under budget to a premium design standard.